Mooie prijzen verdienen met Profifact

Onze gebruikers zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Veel van onze gebruikers bevelen Profifact ook aan bij andere ondernemers. Omdat we daar erg blij mee zijn, willen we onze gebruikers graag belonen. Met de nieuwe versie van Profifact hebben we daar een manier voor geintroduceerd. Je kunt sterren verdienen door Profifact te delen met anderen. De verzamelde sterren kun je vervolgens inruilen voor mooie prijzen.

Hoe je snel mooie prijzen verdient

Je kunt in de Profifact winkel mooie artikelen kopen. Die reken je niet af in geld, maar met Profifact sterren. De sterren verdien je door bepaalde acties te ondernemen. Je kunt in Profifact terugvinden voor welke acties je sterren krijgt.

Je kunt mooie prijzen uitzoeken, maar je kunt zelf ook een voorstel doen.

Je kunt mooie prijzen uitzoeken, maar je kunt zelf ook een voorstel doen.

Met welke acties verdien je sterren?

Sterren verdien je bij ons met de volgende acties:

  • Nodig vrienden en bekenden uit voor Profifact (eenmalig)
  • De uitgenodigde persoon meld zich aan voor een proefperiode
  • De uitgenodigde persoon neemt een betaald abonnement af

Hoe nodig je mensen uit voor Profifact?

Het uitnodigen is heel eenvoudig. Wij hebben een standaardemail voor je waar je een eigen bericht aan toe kunt voegen. Het versturen van de uitnodiging doe je vanuit Profifact zodat wij eenvoudig kunnen bijhouden hoeveel sterren je hebt verdiend.

Ga in het menu van Profifact naar dashboard – uitnodigingen. Daar vind je een formulier waarmee je eenvoudig uitnodigingen kunt versturen. Ook kun je daar een voorbeeld zien van het standaardbericht.

Je kunt zelf een boodschap toevoegen aan de uitnodigingsmail.

Je kunt zelf een boodschap toevoegen aan de uitnodigingsmail.

Nadat je de uitnodigingen hebt verstuurd, ontvang je een overzicht met de status van de uitnodigingen. Wij houden voor je bij of mensen zich na je uitnodiging hebben aangemeld voor Profifact. Afhankelijk van die status verdien je ook je sterren.

Je kunt tegelijkertijd meerdere emailadressen invoeren. Daarmee vergroot je de kans op extra sterren.

Hoe weet je hoeveel sterren je hebt verzameld?

Wij registreren of mensen die jij uitnodigt een abonnement nemen bij Profifact. De tussenstand vind je terug in het onderdeel uitnodigingen in het dashboard van Profifact.
Daarnaast heb je constant de teller met de tussenstand boven in beeld.

Wij houden voor je bij wat de status van je uitnodigingen is.

Wij houden voor je bij wat de status van je uitnodigingen is.

Welke prijzen kun je winnen?

Wij hebben een aantal artikelen voor je geselecteerd. Van bioscoopbonnen tot een Ipad of Samsung soundbar. Het aantal sterren dat je in moet ruilen voor de prijzen is afhankelijk van de prijs die je wilt incasseren.

Wil je je sterren voor een ander artikel inruilen? Geen probleem! Je kunt zelf een voorstel doen.

Profifact op een andere manier promoten?

Indien je Profifact op een andere manier wilt promoten dan kan dat. Wij hebben verschillende promotiematerialen waarover je kunt beschikken en bieden een aantrekkelijke provisieregeling. Neem voor meer informatie contact op met onze helpdesk via 088-2272727.

Wij belonen een ieder die zich op een positieve manier zijn best doet om Profifact te promoten. Wij houden ons het recht voor om in geval van misbruik in te grijpen.

Deel dit artikel met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geen reacties

Laat een reactie achter: