Update 3.6.1 met o.a. betaalwijze toevoegen

Omdat wij graag luisteren naar onze gebruikers en hun ervaringen en verbeterpunten altijd welkom zijn, hebben wij op 5 mei 2015 een nieuwe versie van Profifact uitgebracht. Deze versie, 3.6.1, kent enkele nieuwe functionaliteiten. Begin februari 2015 kwamen we al met een grote update, dit was release 3.6. De grootste nieuwe functionaliteit die destijds werd toegevoegd was de optie om gemakkelijk offertes te maken. De meest belangrijke functionaliteiten van de nieuwe release 3.6.1. zullen hieronder besproken worden:

Toevoegen van betaalwijze- en datum

Waar het in Profifact vanzelfsprekend al mogelijk was om een datum toe te kennen aan facturen, is het nu ook mogelijk voor de gebruiker om een betalingswijze en -datum toe te voegen. Wanneer een factuur betaald is en je deze gaat ‘markeren als betaald’, dan krijg je twee extra opties. Als betalingswijze hebben wij de volgende keuzes toegevoegd: Bank, contant, creditcard, incasso, pin of via privé.

Geef de betaling een datum en betaalwijze mee.

Toevoegen van paginanummers in je facturen

Een kleine update is de optie tot het toevoegen van paginanummers aan je offertes en facturen. Deze kun je instellen bij de sjablooneditor onder ‘Mijn instellingen’. Klik op de groene plus om een nieuw blok toe te voegen. Vervolgens krijg je onderstaand beeld te zien met daarin twee extra opties:

Zo voeg je paginanummers toe aan je factuur.

De opties ‘Paginanummers op alle pagina’s’ en ‘Paginanummers op vervolgpagina’s’ zijn toegevoegd. Na het aanvinken van je keuze krijg je een nieuw tekstvak welke automatisch je nieuwe offertes en facturen gaat nummeren. Dit tekstvak kun je slepen naar een locatie van je eigen keuze.

Let op! Wanneer je ervoor kiest om paginanummers door te voeren dan heeft dit alleen gevolgen voor conceptfacturen en facturen die je vanaf dat moment maakt. Definitieve facturen worden niet meer aangepast.

Alle updates

Naast bovengenoemde updates hebben we verder onze servicepagina’s aangepast en de beveiliging rondom wachtwoorden nog meer versterkt. De release van onze nieuwe website heeft er ook voor gezorgd dat we kritisch hebben gekeken naar onze servicepagina’s. Deze zijn allemaal verbeterd en we hebben enkele nieuwe pagina’s toegevoegd. Zo krijgen mensen nu onder andere een melding vlak voor het aflopen van hun (proef)abonnement om hun hieraan te herinneren.

Voorbeeld van een nieuwe servicepagina van Profifact.

Naast alle nieuwe functionaliteiten lossen wij ook altijd eventuele kleine bugs op. Benieuwd naar alle meest recente updates? Ga dan naar onze pagina over release notes en bekijk ze allemaal vanaf de start van Profifact. Heb je zelf nog verbeterpunten? Dan horen wij dit graag. Stuur ons een mail via support@profifact.nl of bel ons op 088 227 27 27.

Deel dit artikel met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geen reacties

Laat een reactie achter: