Nieuwe website online vanaf 5 mei!

Met trots kunnen wij mededelen dat de nieuwe website van Profifact is gelanceerd op 5 mei 2015! Voor onze huidige gebruikers zal er niet heel veel veranderen. Voor ons is het echter een stap vooruit qua uitstraling en gemak voor de (toekomstige) gebruikers. Inloggen werkt nog steeds hetzelfde alleen ziet het inlogformulier er anders uit. Je kunt direct inloggen door naar www.profifact.nl/inloggen te gaan of via de knop ‘Inloggen’ welke ook op onze nieuwe website, rechtsboven, terug te vinden is.

Nieuwe functionaliteiten

Bijna drie maanden geleden hebben we weer een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd binnen ons pakket. Eén grote wijziging was destijds de optie tot het maken van offertes. Tijdens de release van de nieuwe website hebben we weer een aantal nieuwe functionaliteiten doorgevoerd. Benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten van Profifact? Lees dan de blog “Update 3.6.1 met o.a. betaalwijze toevoegen”.

Zo blijven wij graag luisteren naar onze gebruikers en willen wij Profifact continu uitbreiden en verbeteren. Heb jij nog vragen of verbeterpunten voor ons pakket of onze website? Dan horen wij dit graag. Onze helpdesk is bereikbaar via telefoonnummer 088 227 27 27, per mail via support@profifact.nl of via een van onze social media kanalen.

Deel dit artikel met je vrienden:

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geen reacties

Laat een reactie achter: